Wat zijn de verzendkosten?

Wij rekenen € 5,95 verzend-, verpakkings- en administratiekosten per bestelling. Bestellingen boven € 40,- worden gratis verzonden.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij versturen meestal dezelfde dag nog je bestelling. Bestellingen gedaan in het weekend worden op maandag verwerkt. Het kan soms door drukte iets langer duren voordat je bestelling is verstuurd, maar in alle gevallen doen wij onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je deze binnen maximaal 5 dagen in huis hebt.

Moet ik thuis blijven om mijn bestelling in ontvangst te nemen?

Nee, wij hebben onze verpakkingen zodanig innovatief aangepast, dat deze door de brievenbus past. je hoeft hiervoor dus niet thuis te zijn. Daarnaast kan het wel zijn dan grotere bestellingen in meerdere verzenddozen worden verstuurd.

Ik heb mijn bestelling meer dan 5 dagen geleden gedaan, maar heb nog niets ontvangen.

Dan raden wij je aan contact op te nemen met de klantenservice en is er waarschijnlijk bij PostNL iets mis gegaan. Wij gaan er natuurlijk voor zorgen dat je deze alsnog zo snel mogelijk ontvangt. Je kan contact opnemen via ons contact formulier or per telefoon.

Via welke betaalmethode kan ik betalen?

U kunt in de webshop betalen met iDeal, Visa, Mastercard, Paypal, American Express.

Betalen via AfterPay

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor DoYouV.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij DoYouV.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 100,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Digitale Factuur (België) 
AfterPay voert voor DoYouV.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Prijzen

Alle weergegeven prijzen zijn inclusief BTW.

 Wat is V Service?

Wij bieden onze klanten een V Service aan met veel voordelen. Zo ontvang je minimaal 40% korting op onze producten en maak je gebruik van onze herhaalservice, zodat je altijd voldoende supplementen in huis hebt. Onze V Service kan altijd, zonder opgave van reden, opgezegd worden. Je zit dus nergens ongevraagd aan vast. Ons motto is “It’s not just a pill, it’s a lifestyle”. 

Zit ik ergens aan vast?

Nee, absoluut niet. Het V Service is alleen voor tevreden klanten. Indien je onverhoopt toch niet tevreden bent, dan kan je op ieder moment, zonder opgave van reden, je V Service stopzetten.

Hoe werkt het V Service

Het V Service werkt heel eenvoudig. Je bestelt via onze actiepagina het V Vitamine introductiepakket (nu tijdelijk ter waarde van maar liefst € 49,95!) en je betaalt hiervoor € 5,95 verzend- en administratiekosten. Je kan deze betalen met iDeal, Visa, MasterCard of Paypal. Zodra je betaling ontvangen is ontvang je het introductiepakket met daarin “ Het Vitaminen en Mineralen Pocketboek” , de exclusieve V Vitamine capsule sleutelhanger en een blisterdoos van 10 capsules V Vitamine Multi Plus. Daarnaast ontvang je alvast een vervolgzending met een blisterdoos van 30 capsules V Vitamine Multi Plus. Hiervoor ontvang je na 14 dagen een digitale factuur per email (€ 24,95 per blisterdoos met 30 capsules V Vitamine Multi Plus) en heb je 14 dagen deze te betalen, zonder extra kosten, via een van bovenstaande betaalmethodes, alsmede via bankoverschrijving. Indien je niet binnen 14 dagen betaalt, dan worden er € 15,- aanmaningskosten in rekening gebracht en heb je nog 14 dagen de tijd om het totale openstaande bedrag te betalen. Indien je niet binnen 30 dagen betaald zijn wij genoodzaakt de vordering aan een incassobureau uithanden te geven. Hieraan zijn minimaal extra € 40 kosten aan verbonden. Je ontvangt iedere 30 dagen een nieuwe vervolgzending, mits de openstaande betaling is voldaan.

Het grootste voordeel van V Service zijn de hoge kortingen die wij kunnen bieden. Naar de V Vitamine Multi Plus hebben we nog een aantal andere producten, tegen minimaal 40% korting. Deze kan je bij je bestelling toevoegen. Daarnaast kan je deze later alsnog toevoegen door contact op te nemen met onze klantenservice.

Voordeelprijzen V Service

Product   Winkel prijs Vervolgservice prijs per zending
Multi Pure (30 capsules)   €49,95 €24,95
Booster Plus (60 capsules)   €29,95 €14,95
Marine Magnesium Power (60 capsules)   €34,95 €17,95
Omega-3 Pure (60 capsules)   €39,95 €19,95
B-Complex Total (30 capsules)   €19,95 €9,95

Hoe kan ik mijn V Service aanpassen?

Hiervoor kan je contact opnemen met onze klantenservice. 

Herroepingsrecht

Indien je niet tevreden bent met je aankoop, dan het je altijd 14 dagen de tijd om af te zien van je aankoop om welke reden dan ook. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Je hebt na de melding waarin je wilt afzien van de verkoop 14 dagen de tijd om de producten aan ons retour te sturen op eigen rekening. Je hebt het recht de producten te beoordelen, zoals dit in een winkel ook mogelijk is. Producten waarvan de veiligheidsseal is geopend worden niet retour geaccepteerd. Voor deze waardevermindering ben jij aansprakelijk. Na retourontvangst van de producten ontvang je het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen retour via de betaalmethode waarmee je de aankoop hebt geplaatst. Onze klantenservice kan je helpen bij de retournering, maar je kan ook het onderstaande modelformulier invullen en aan ons retoursturen.

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan: The V Company B.V.

Postbus 93, 4870 AB Etten-Leur

Telefoon: NL: 0854891881 BE: 0031854891881 (maandag t/m vrijdag van 09:30 – 16:30)

Klantenservice@doyouV.com

 Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

 

  • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

  • [Naam consumenten(en)]

 

  • [Adres consument(en)]

 

  • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)


* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

Klachten

Voor vragen en of klachten over onze producten of onze dienstverlening kan je contact opnemen met onze klantenservice. Klik hier voor onze contact pagina. Wij zullen uw vraag of klacht inhoudelijk binnen 96 uur beantwoorden. Klanttevredenheid is onze prioriteit, mochten wij er desondanks niet uitkomen dan kan geschillenprocedure van de Thuiswinkelorganisatie worden ingeschakeld (zie www.sgc.nl).